VOOR JONGEREN
& OUDERS

Als je je aanmeldt bij MatchMentor krijg je eerst een gesprek met een coördinator. Samen ga je het hebben over wat je wilt bereiken en stel je een doel

VOOR JONGEREN & OUDERS

Bij MatchMentor groep komen jongeren samen die graag leeftijdsgenoten ontmoeten 
en nieuwe vrienden maken. Tijdens de bijeenkomst staat ontmoeting centraal.

MatchMentor Groep – Helmond

Nieuwkomers Helmond

Nieuw! MatchMentor Groep – Helmond

Soms is het moeilijk of spannend om contact te maken met anderen. Voor Helmondse jongeren is er de Match Mentor groep.

Wat?
Bij MatchMentor groep kom je jongeren tegen die graag nieuwe vrienden willen maken. In de groep staat ontmoeting centraal. Samen met andere jongeren ga je leuke activiteiten ondernemen en in gesprek over wat jou bezighoudt. Een groep bestaat uit vier tot acht personen en wordt begeleidt door vrijwilligers van MatchMentor. Zij weten uit eigen ervaring hoe spannend en moeilijk het soms kan zijn om contact te maken leeftijdsgenoten. We hechten veel waarde aan het creëren van een veilige omgeving en dat doen we met elkaar.

Voor wie?

MatchMentor groep is er voor jongeren uit Helmond vanaf 12 jaar. Bij genoeg aanmeldingen kunnen er meerdere groepen zijn voor verschillende leeftijdscategorieën. Het is mogelijk om naast de groep één op één gesprekken te hebben. Samen kijken we wat bij jou past en wat jij nodig hebt, dat is het allerbelangrijkste voor een positieve ervaring!

Meer informatie of aanmelden?

Je kunt je aanmelden via de aanmeldpagina, of direct via de mail bij Zaid Jarboue of Elke Minnebach, coördinatoren MatchMentor. Hier vindt je hun contactgegevens. Als we je aanmelding hebben ontvangen, maakt één van de coördinatoren een afspraak met jou. Ben je jonger dan 16 jaar dan zullen je ouders toestemming moeten geven. Hierna bepalen we samen of de groep een passende optie is.

MatchMentor is een instrument!
Laagdrempelig en effectief wordt MatchMentor ingezet als middel binnen het onderwijs om talenten van jongeren te ontwikkelen

Neem contact met ons op