Mentee

Wil jij een mentee worden? Ben jij gemotiveerd, in de leeftijd van 10 tot 23 jaar en heb je net dat extra steuntje in de rug nodig? We kunnen je ondersteunen op de volgende drie gebieden; school, vrije tijd en thuissituatie.

Bij een MatchMentor traject wordt jij ondersteund door een mentor. Deze persoon denkt met je mee, stelt de juiste vragen waardoor jij zelf uiteindelijk je doel kan gaan behalen.

Voorbeelden waarvoor andere jongeren een mentor hebben gevraagd zijn; Leer mij mijn schoolwerk goed leren plannen. Zorg dat ik minder conflicten heb met docenten/kinderen uit mijn klas. Ik voel me alleen en wil graag lid worden van een club waardoor ik andere ontmoet. Hoe krijg ik een baan. Ik heb altijd ruzie met mijn broer/ouders dit wil ik graag veranderen. Mijn ouders zijn gescheiden hoe ik kan ik hiermee omgaan.

Er zijn een aantal voorwaarden om het traject met succes af te kunnen ronden. We vinden het belangrijk dat je zelf echt gemotiveerd bent om aan de slag te gaan en dat jij dit niet voor een ander doet. Jij wilt je doel behalen en hierom stop jij graag tijd en energie in het afspreken met je mentor.  Ben jij jonger dan 16 jaar? Dan moeten je ouders toestemming geven.

Aanmelden

Meld je hier aan!