Nieuw! MatchMentor Groep – Helmond 

Soms is het moeilijk of spannend om contact te maken met anderen. Voor Helmondse hebben we daar iets extra’s voor: een groep.

Wat? 
Bij MatchMentor groep kom je jongeren tegen die graag nieuwe vrienden willen maken. In de groep staat ontmoeting centraal, maar ook ga je leuke activiteiten ondernemen en samen in gesprek over wat jou bezig houdt. We houden de MatchMentor groep bewust klein. Een groep bestaat uit vier tot acht 8 personen. De groepsbegeleiders zijn vrijwilligers van MatchMentor; zij weten uit eigen ervaring hoe spannend en moeilijk het soms kan zijn om contact te maken met leeftijdgenoten. Daarom hechten we veel waarde aan het creëren van een veilige omgeving, dit doen we met elkaar.

Voor wie?
De groep is er voor jongeren vanaf 12 jaar. Er kunnen meerdere groepen van diverse leeftijden worden gestart; bijvoorbeeld een groep van 12 tot 16 jaar, voor de leeftijd 18+ of 21+. Ook is het mogelijk om naast de groep één op één gesprekken te hebben met de groepsbegeleider. Je kunt naast deelname aan de groep ook een eigen MatchMentor hebben. We kijken wat bij jou past en wat jij nodig hebt, dat is het allerbelangrijkste voor een positieve ervaring!

Meer informatie of aanmelden?
Je kunt je aanmelden via de aanmeldpagina, of direct via de mail bij Zaid Jarboue of Elke Minnebach, coördinatoren MatchMentor. Hier vindt je hun contactgegevens.  Als we je aanmelding hebben ontvangen, maakt één van de coördinatoren een afspraak met jou en je ouders om kennis te maken. Hierna bepalen we samen of de groep een passende optie is.

.

Open chat
Hallo, stel je vraag en wij helpen je zo snel mogelijk verder. Heb je een dringende vraag, bel dan tijdens kantooruren naar LEVgroep op 0492 - 598989.