MatchMentor individueel

Het is als jongere niet altijd gemakkelijk het overzicht te behouden. School verwacht goede cijfers, je sportteam wil dat je goed presteert en je ouders zijn ook blij met een goed rapport. Kortom een druk programma en dan willen je vrienden ook nog leuke dingen doen. Vaak lukt het wel om alles te doen, maar soms lukt het ook even niet. Dat is niet erg, want dan kun je hulp vragen bij MatchMentor. 

Als je je aanmeldt bij MatchMentor krijg je eerst een gesprek met een coördinator. Samen ga je het hebben over wat je wilt bereiken en stel je een doel. Nu de coördinator jou beter kent, gaat hij aan de slag om een passende mentor voor je te zoeken. 

De mentor gaat je wekelijks ondersteunen. Hij denkt met je mee en stelt de juiste vragen waardoor jij uiteindelijk je doel kan gaan behalen. De mentor kan je ondersteunen op het gebied van school, vrijetijdsbesteding, thuissituatie of werk. 

Enkele voorbeelden van doelen van andere jongeren die een mentor hebben aangevraagd:

  • Ik wil mijn schoolwerk goed leren plannen
  • Ik wil graag een (bij)baan
  • Ik heb altijd ruzie met mijn broer/zus of ouders en wil dit graag veranderen
  • Ik wil beter leren omgaan met reacties op social media
  • Ik wil leren waar ik goed in ben en daarbij een hobby vinden
  • Ik wil leren hoe ik beter vrienden kan maken zodat ik me minder eenzaam voel

Om het traject met succes af te ronden vragen we van jou om echt gemotiveerd te zijn. Je doet het uiteindelijk voor jezelf en niet voor een ander. Jij wilt je doel behalen en daarom stop je graag tijd en energie in het afspreken met jouw mentor. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan zullen je ouders toestemming moeten geven. 

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan direct hier aan! Als je je hebt aangemeld, zal één van de coördinatoren contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek krijg je nog meer informatie over MatchMentor.

Open chat
Hallo, stel je vraag en wij helpen je zo snel mogelijk verder. Heb je een dringende vraag, bel dan tijdens kantooruren naar LEVgroep op 0492 - 598989.