Nieuw! MatchMentor groep
Voor jongeren die graag andere jongeren ontmoeten in de leeftijd 12 – 16 jaar.

Soms is het moeilijk of spannend om contact te maken met anderen. Bij MatchMentor groep kom je jongeren tegen die graag nieuwe vrienden maken. In de groep staat ontmoeting centraal, maar ook ga je leuke activiteiten ondernemen en samen in gesprek over wat jou bezighoudt.

Het zijn kleine groepen van 4 tot 8 personen. De groepsbegeleiding zijn vrijwilligers vanuit het project MatchMentor, vrijwilligers die uit eigen ervaring weten hoe spannend en moeilijk het soms kan zijn om contact te maken met leeftijdgenoten. Daarom hechten we veel waarde aan het creëren van een veilige omgeving, dit doen we met elkaar.

Ook is het mogelijk om naast de groep één op één gesprekken te hebben met de groepsbegeleider, of je wordt gekoppeld aan een andere mentor. We kijken wat bij jou past en wat jij nodig hebt, maar het allerbelangrijkste is dat we luisteren naar wat jij zelf wil.

Meer informatie of aanmelden?
Je kunt je aanmelden via de aanmeldpagina, of direct via de mail bij Sam Hamers of Kim Dekkers , coördinatoren MatchMentor. Als we je aanmelding hebben ontvangen, maakt één van de coördinatoren een afspraak met jou en je ouders om kennis te maken. Hierna bepalen we samen of de groep een passende optie is.

Meer weten over MatchMentor? Kijk op verder op onze website of meer weten over de één op één ondersteuning, lees dan hier verder.

De coördinatoren zijn te bereiken per e-mail:
Sam.hamers@levgroep.nl en Kim.dekkers@levgroep.nl.

 

.